Panos Emporio’s sommarfest

Posted in DEAR DIARY, EVENT

Hej allihopa!

I helgen var jag inbjuden till Panos Emporio‘s sommarfest.. 😀 Så mysigt! Jag gick dit tillsammans med min vän Gizzy.. Och väl på plats passade vi även på att skåla in min födelsedag som var nästa dag! Under kvällen bjöds vi på goda drinkar, somriga produkter och även svärdslukare haha.. 😉 Men jag kanske ska ta allting från början..? Först kom vi fram till röda mattan och välkomnades med en varsin redbull! Därefter fotograferades vi på röda mattan tillsammans med PT-Staffan som var modell på eventet.. Sedan gick vi ombord på båten och välkomnades med bubbel och snittar! Vi fick även testa parfymer och bodylotions som doftade otroligt gott.. Min personliga favorit var kokosparfymen som doftade riktigt somrigt och friskt! Den rekommenderas starkt till alla kokosälskare.

Efter eventet avslutade jag kvällen på Rival tillsammans med en gammal vän som fyllde år.. Vi tog en drink tillsammans och pratade om allt som hänt under dom senaste 6 åren! Vi har nämligen inte sets på så många år.. Han fick även en jättefin (..och rosa) present av mig haha! 😉 Man kan ju inte komma tomhänt till ett födelsedagsfirande heller! Själv fick jag en drink i förskottspresent.. Alltid uppskattat! Med andra ord hade jag en fantastisk kväll som slutade på topp!

Förresten.. Apropå min födelsedag vill jag tacka för alla fina gratulationer! 😀 Ni är underbara..

DSCN2726Nämnde jag förresten att vi var på Patricia..? Hela båten var inhyrd för sommarfesten!DSCN2732Jag och finaste Gizzy som jag saknat så.. 😉 Hela våren har vi ju haft på tok för mycket i våra liv för att hinna ses! DSCN2688Vi prövade en ny drink som var jättegod! Rosa drinkar kan ju sällan gå fel haha.. 😆 Ellerhur?  DSCN2710Mitt under sommarfesten började det spöregna, blixtra och åska som bara den.. DSCN2697..så vi satt och kurade med varsin drink medans ovädret drog över oss! Äkta svensk sommar haha..DSCN2746 DSCN2755Här är några av produkterna som fanns att testa! 🙂 Skimriga bodylotions går alltid hem.. DSCN2715Superbruna PT-Staffan och bleka jag haha.. 😉 Känner att jag måste panik-sola nu!DSCN2712

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.