Världens charmigaste djur

Posted in DEAR DIARY

Hej allihopa!

Igår när jag var hos släktingar fick jag hälsa på världens charmigaste djur.. Dom var som tagna ur en Disneyfilm haha! 😉 Jag kan inte ens beskriva med ord hur söta dom var.. Så jag låter bilderna tala för sig själva! Ärligt talat visste jag inte vad en alpacka var innan jag kom dit.. Först var jag lite nervös inför första mötet med dessa djur.. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag inte visste någonting om dom! Men efter bara ett par minuter försvann all nervositet och jag vågade till och med mata dom ur handen! 🙂 Det charmigaste med alpackorna var nog att dom var väldigt noga med att hälsa när vi kom fram till dom, och hälsa gjorde dom genom att nosa en i ansiktet.. Det kändes otroligt gulligt och framförallt respektfull! Charmigare djur får man leta efter..

norrland alpackor DSCN2452 norrland alpackornorrland alpackornorrland alpackorDSCN2481

2 Kommentarer

  1. Alva Berg säger:

    Så härliga djur!!

    1. PLATIN säger:

      Sv: Ja! 😀 Helt fantastiska!! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.