Intervju med mig

Posted in DEAR DIARY, TV & MEDIA

Godmorgon allihopa!

Det kändes ju faktiskt skönt att vakna upp i min egna säng i morse.. 🙂 Just nu går jag igenom mejl, skriver i försäkringspapper och läser en intervju med mig själv som kom upp på finest för ett par dagar sedan! I den berättar jag om mina sommarplaner och ger lite användbara tips! Ärligt talat har jag inte kommit ur pyjamasen än.. 😆 Det stormar ute, så det kändes bäst att stanna inne och ha en riktigt lugn morgon.. Jag ska ingenstans idag, förutom till posten för att hämta ett paket samt posta ett par brev.. Och därför har jag bestämt mig för att ha en mysig spadag med hårinpackning, ansiktsmasker, nagelfix osv.. 😀 Härligt va..?

DSCN2507

4 Kommentarer

    1. PLATIN säger:

      Sv: Ja verkligen! Behövs ibland.. 🙂

    1. PLATIN säger:

      Sv: Ja! 😀 Jättekul att dela med sig av sommarplanerna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.