DEAR DIARY

Hejdå Norrland..

Åh.. 🙁 Vad tråkigt att behöva åka härifrån! Men Stockholm och alla glammiga bloggevent kallar.. Så det är dags för mig att återvända till huvudstaden igen, och ärligt talat ska det bli skönt att komma hem.. Jag har som sagt saknat mobiltäckning och blogglivet! Det räcker oftast att vara här bara någon vecka i taget eller så.. Jag tror att alla behöver miljöombyten med jämna mellanrum för att vara lyckliga och må bra! Att vistas i samma miljö under för lång tid är ju inte att rekommendera.. Då blir man bara utbränd eller stressad!  😐 Efter bara ett par dagar i Norrland har jag fått ny kraft och energi! Jag är faktiskt jättepeppad på att komma hem och ge järnet haha! Fast det kanske beror på att jag älskar bloggandet och allt annat som jag sysslar med..? 😉 Hade jag jobbat med någonting som jag tyckte var dödstråkigt så hade jag antagligen inte varit lika peppad! Men hur som helst.. Nu lämnar jag Galtström för denna gång! Hejdå Norrland..

galtström galtström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.