Min nya maffiga bil?

Posted in DEAR DIARY

OMG.. 😮 Hur coolt skulle det vara att glida runt i den här värstingbilen på stan haha? Jag har ju en ”grej” för maffiga bilar.. Så den här skulle absolut vara någonting för mig! Dock borde jag kanske skaffa mig ett körkort först haha.. Tyckte bara att den här militärtrucken var otroligt häftig! Sedan hittade jag en liten buss också.. Perfekt för alla barn jag ska skaffa i framtiden haha! 😉 Nej, skojar bara! Att åka runt i en buss är inte alls min stil.. Maffig bil eller ingen bil om jag får bestämma! Ärligt talat är det nog känslan som lockar mig haha.. Maffiga bilar drar åt sig uppmärksamhet och får en att känna sig lite kaxigare! 😎

”When in Norrland” eller vad är det man brukar säga haha..? Här trivs jag bland maffiga bilar och norrländska!

galtströmHeh.. Jag kanske inte är personen man förväntar sig i en sådär maffig militärtruck!galtström..men det är ju det som är en del utav charmen! Att jag inte riktigt passar in eller förväntas passa in.. galtströmMåste nog erkänna att jag ser ganska cool ut i bussen också.. 😉 Eller vad tycker ni?galtström

1 Kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.