Sol och 26 grader

Posted in DEAR DIARY

Hej allihopa!

Sol och 26 grader utomhus.. Vilken fantastisk start på helgen! 😀 Jag har spenderat dagen med att sola och njuta av livet.. Och om några timmar ska jag möta upp min dejt! Vi ska nämligen ha ett klassiskt fredagsmys med middag och film hemma hos honom.. Eller jag tror i alla fall att det är planen! 😉 Ärligt talat är allt lite rörigt i mitt huvud för tillfället eftersom jag har gått runt och väntat på ett spännande besked hela dagen.. Tyvärr får jag inte avslöja vad det gäller än, men det har med media att göra.. 🙂 Om jag får ett glädjebesked har vi bestämt att vi ska fira med bubbel ikväll.. Och om inte blir det ”bara” ett stort glas rött!

Förresten! Jag har bestämt mig för att vara riktigt noga med solskyddsfaktor i år! 😎 Tidigare har jag struntat i solskydd och alltid bränt mig första gången jag solar min kritvita kropp efter vintern.. Och därefter har jag bara blivit röd istället för brun! Inte alls kul.. Solskydd är faktiskt viktigt! Dessutom märkte jag stor skillnad efter endast några timmar i solen idag.. Jag är inte alls röd eller bränd trots att jag har solat hela dagen! Dessutom känner jag mig redan brunare.. Yey!

sommarsommar sommar sommar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.