Skönhetsevent hos Belle Dame

Posted in DEAR DIARY, EVENT, SKÖNHET

Godmorgon allihopa!

Jag var inbjuden till ett skönhetsevent hos Belle Dame igår! 🙂 Väl på plats bjöds det på bubbel och smarriga cupcakes bland annat.. Sedan fick vi även pröva på att sminka oss om vi ville! Belle Dames koncept är nämligen en aning annorlunda! Dit kan man gå innan utgången för att sminka sig eller för att få hjälp av professionella makeupartister! För ärligt talat är det inte alltid så lätt att få till sin look.. Särskilt inte inför stora händelser, som t.ex studenten! Jag minns att jag sminkade mig helt fel på min student.. Och det har ju resulterat i att jag vägrar kolla på mina gamla studentbilder haha! Ärligt talat skämt jag för hur jag såg ut på studenten.. 😳 Så jag tycker att Belle Dames koncept är något för alla som ska ta studenten eller kanske bara vill ha en ”mamma-dotter-dag” på stan! 😀

Stort tack till Presskontakterna och Belle Dame som bjöd in till en fantastisk kväll! 😉 Jag gillar ju att upptäcka nya koncept och idéer.. Alltid lika roligt att bli inbjuden till annorlunda saker som dessa! Dessutom blev jag impad över att sminket var noga utvalt och bestod av mycket mineralprodukter.. Det gillar jag!

Vill ni veta mer om Belle Dame..? Klicka här!

mobilbildJag träffade härliga Malin på skönhetseventet! 😀 Alltid lika kul att springa på henne.. DSCN1342Såhär såg det ut vid sminkborden.. Nästan samma känsla som att sitta hemma och sminka sig!DSC_1429Mums.. Här bjöds det på massa gott! Både cupcakes och ”cakepops” som var sagolikt goda..DSCN1336Tänk om jag hade det där sminkbordet hemma.. 😀 *drömmer* Sedan jag flyttade har jag faktiskt bara en stor spegel stående på golvet!DSC_1431Rosa bubbel är väl ett måste på skönhetsevent haha..? 😉 Gillar dekorationerna med rosenbladen också! Så fint..DSCN1348

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.