Behövde en behandling

Posted in DEAR DIARY, SKÖNHET

samarbeteJag har kört på i 180 och inte tänkt på mig själv fören nu.. 🙁 Alla måsten och människor i min omgivning har gått före! Vilket resulterat i att jag känner mig helt förstörd och på tok för stressad.. Att bli utbränd är det sista jag har tid med.. Så idag gjorde jag någonting som jag verkligen behövde för att må bättre!

I samarbete med Image Skincare fick jag besöka The Venue som ligger på Karlavägen.. Där fick jag pröva på en fantastisk behandling som skräddarsyddes efter min huds behov! Det var helt magiskt att bara få ligga där och njuta.. Behandlingen tog ungefär en timme och utöver ansiktsbehandlingen fick jag även lite axelmassage och handmassage.. Och det fick mig att slappna av för första gången på länge! Skönt.. 😀 Själva ansiktsbehandlingen var också avkopplande, och den var inte lika ”stickig” som jag hade förväntat mig! När jag hör ordet peeling kopplar jag nämligen det till smärtsamt.. Men denna peeling gjorde inte alls ont i ansiktet! Kanske berodde det på att den innehöll bland annat aloe vera..? Den växten har ju en lugnande effekt.. Hur som helst var det en rogivande behandling som fick mig att se fantastisk ut! Inga röda märken eller svullnader haha.. Efter ansiktsbehandlingar brukar jag nämligen se omänsklig ut i minst en dag eller ibland flera dygn.. 😮 Så jag fick en WOW-känsla när jag såg mig själv i spegeln! Trots peeling var jag inte röd som en tomat hahha.. Fantastiskt!!

Minns ni att jag var på Image Skincare’s event för ett tag sedan..? Se mer HÄR!

DSCN1289Det här är precis efter behandlingen.. Ignorera håret och mitt morgontrötta ansiktsuttryck haha! 😉 Visst ser jag fräsch ut i huden?DSCN12822Här är två utav produkterna som användes idag.. 🙂 Och här nedanför ser ni hur det såg ut under ansiktsbehandlingen!DSCN1279

2 Kommentarer

  1. Malin Tilja säger:

    ÅÅÅ vad spännande! Jag ska testa den imorgon. Ser fram emot det!
    KRAM

    1. Platin säger:

      Sv: Åh vad härligt! 😀 Du kommer gilla den, tro mig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.