Därför ska du följa dina drömmar

Posted in DEAR DIARY

Varför är du rädd för att lämna vardagen och följa dina drömmar? Om det är en fråga du ofta ställer dig själv borde du tänka om.. 😎 Jag brukade göra det jag borde istället för det jag ville.. Och det gjorde mig bara olycklig! Att plugga eller jobba på ett 8-16 jobb har aldrig varit mitt liv.. Jag behöver så otroligt mycket mer för att bli lycklig! 🙂 Dock tog det tid för mig att inse det.. Under min uppväxt lärde jag mig att följa med strömmen för att försöka passa in. Sanningen är att jag aldrig kommer passa in, hur mycket jag än skulle försöka! Vet ni varför..? För det jag egentligen borde göra i min ålder är väl att ta ett sabbatsår för att leva livet och sedan plugga vidare för att få en jobbtitel med hög status.. Det är i alla fall vad samhället lärde mig! Men det lockar mig inte.. Lycka för mig är ju att skriva min blogg, styra mina egna dagar, redigera videor, gå på bloggevent och fotografera.. Bloggandet är MIN passion och det som gör MIG lycklig!! 😀

Jag har ju alltid önskat att jag kunde inspirera fler till att följa sina drömmar.. Och därför tänkte jag dela med mig av 5 stycken punkter! Dessa punkter är min personliga pepp-lista till alla med drömmar där ute.. Och självklart får ni dela den vidare, så länge ni länkar mitt inlägg såklart! 😉 Okej, vi kör igång nu då..

1. Du lever bara en gång
Varför slösa dyrbar tid på att utbilda dig till någonting du inte vill bli..? Eller strunta i drömmarna för att ingen förstår?

2. Du känner större frihet
Genom att följa dina drömmar kommer du känna dig som en friare person eftersom du själv styr över dina egna beslut!

3. Självförtroendet stärks
Att följa sina drömmar leder till att du gör någonting självständigt, och det i sin tur resulterar i ett förstärkt självförtroende.

4. Du blir lyckligare
Behöver jag ens förklara den här punkten? När du gör någonting du älskar och drömmer om blir du lyckligare som person..

5. Du slipper ångest på dödsbädden
När du har kämpat och gjort ALLT för att uppnå drömmarna finns det ingenting att ångra.. Du dör lyckligare!

lifestyle store eventFotokälla: http://finest.se/galleries/bloggevent-lifestyle-store/

4 Kommentarer

 1. Sofie säger:

  Mycket bra skrivet! Precis så! Vänta bara inte för länge…men det är aldrig försent…tror jag…

  1. Platin säger:

   SV: Helt rätt.. Det är aldrig för sent! 🙂 Kram

 2. Yolanda säger:

  Grymt bra och viktigt 🙂

  1. Platin säger:

   Sv: Verkligen viktigt! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.