ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Spa’ar in helgen

Hej bloggen!

Sorry att jag inte har bloggat idag! Jag har sprungit ärenden och haft telefonmöten ända fram tills nu.. 😀 Och vet ni vad? Jag är äntligen klar med ALLT som jag hade planerat att göra innan jag tog helg.. Så nu tänkte jag unna mig spa treatments innan det är dags att springa på event.. Ikväll ska jag på 2 olika event, och det ska bli jättekul! This is my kind of friday.. 😉 Ett skönhetsevent och därefter ett partyevent tillsammans med mina bloggtjejer.. Det kommer bli grymt!

But first.. Spa treatments i form utav en ansiktsmask med lera, en näringsrik hårinpackning, nagelfix och ett varmt bad! Kram på er..

DSC_6574

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.