”Give away”

Posted in DEAR DIARY, TÄVLINGAR

avslutad

.

// ”Give away” i samarbete med Caseapp

Yey! Det är dags för en ”give away” här på bloggen.. 😉 Tillsammans med Caseapp kommer jag att tävla ut ett presentkort på 300 kr. 😀 Och det innebär ju att vinnaren får köpa exakt vad han/hon vill.. På hemsidan hittar ni bland annat iPhoneskal (till och med till iPhone 7) och skal till andra mobiler och även datorer.. Och vill ni ha ett personligare skal går det att fixa genom hemsidans designa-själv-funktion.. Den är riktigt enkel att använda och innehåller bland annat olika motiv som man kan använda sig av om man inte vill designa exakt allting själv! Men nog med babbel hahah.. 😛 Nu kör vi igång denna härliga ”give away”!!

Tävlingsregler:
Skriv varför just du vill vinna presentkortet!
– 1 vinnare utses imorgon klockan 20.00..
– Lycka till!

DSC_3841

12 Kommentarer

 1. Joanna Wozniak säger:

  vill köpa skal för min sambo som hans julklapp!!

 2. Caroline L säger:

  Jag köpte en ny mobil i våras, men har fortfarande inte skaffat något skal. Av ren slöhet riskerar jag att skada mobilen. Med en vinst så tror jag att jag får tummen ur ….. 😉

 3. Ulrika Andersson säger:

  Så roligt med så mycket att välja mellan, designa själv eller färdigt. Jag gillar ditt marmormönster, skulle gärna välja något liknande själv 🙂 Ett presentkort gör ju att man unnar sig lite mer, och jag hade gärna prytt min mobil mer än vad jag har idag.

 4. Cassandra säger:

  Jag vill vinna då min pojkvän ska få en telefon i födelsedagspresent och att få ge han ett personligt skal också skulle vara jätte roligt!

 5. Amanda säger:

  Jag har typ tappat tusen mobiler i marken och tagit sönder dem. Borde verkligen ha skal på mobben, men har inte hittat något jag gillar. MEN var inne på caseapp nu och såg massa snygga! Så hoppas verkligen nu! 😀

 6. Jag vill gärna vara med och tävla om denna fina vinst ! Mitt äldsta barn ska få en mobiltelefon i julklapp men han är inte som alla andra så det är extra viktigt att den håller och inte går sönder .

 7. Julianna Fredriksson säger:

  Dags att skydda, att slippa kaos,
  den skadade mobilen måste få en paus.

  Skaffa ett snyggt skydd från caseapp
  så jag slipper stå där och se ut som ett fån.

  Min iPhone kommer skyddas bra,
  skyddet är det enda den behöver ha.

  Mvh julianna
  julianna@bredband2.com

 8. Annika Nilsson säger:

  Nu tycker jag att det är dags att pappsen har ett skal med mammi på! 😉

 9. Göran Ekström säger:

  Med RFSU på skalet, alla kan se att skyddet sitter på!

 10. Angelica RR säger:

  Jag vill vinna för att kunna ge bort det till min syster som aldrig skulle lägga ut pengar på ett mobilskal annars. Bara för att hon ska kunna unna sig ett riktigt fint skal som hon verkligen vill ha!

 11. Mia Korch säger:

  Ett personligt skal med en bild på vår lilla dotter som bara är 8 veckor gammal skulle min man få så att han alltid bär med sig henne när han är på jobbet

 12. Anna säger:

  Att ge bort en personlig julklapp vore kul.
  Blir säkert en klar favoritklapp till jul.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.