Tävling – Liquid lipstick

Posted in DEAR DIARY, SKÖNHET, TÄVLINGAR

avslutad

 

 

// I samarbete med GlamOfSweden

Nu tänkte jag ha en tävling för er, eftersom ni har varit så himla underbara! 🙂 Jag har ju vågar vara 100% ärlig här på bloggen, och ni har bara gett mig kärlek och otroligt fina ord tillbaka.. Och det är någonting som jag verkligen uppskattar från er.. Så jag vill bara passa på att säga tack! Och nu kör vi igång tävlingen..

Idag tävlar jag ut Glam of Sweden‘s liquid lipstick pearl shine! 😛 Jag kommer utse 3 stycken vinnare som vinner ett set var.. Och ett set innehåller 5 stycken läpprodukterna som ni kan se här nedanför! Det är en perfekt julklapp till dig själv eller någon du tycker om.. Dom här kulörerna är ju så fina! 😀 Det finns en färg för varje tillfälle tycker jag.. Till exempel skulle det brunrostiga lipsticket (nr. 06) passa min vardagslook perfekt! Men det är ju bara min smak.. Vad har ni för favoritfärger? 🙂 Dom här läpprodukterna sitter förresten otroligt bra under dagen! Jag swatchade ju alla lipstick på min hand i morse för att kunna visa er på snapchat och instagram idag, och trots att jag har tvättat händerna flera gånger och även duschat så sitter dom fortfarande kvar och ser helt okej ut.. Goals!

Men ajah, nu ska jag sluta babbla och dra igång den här tävlingen tänkte jag! 😉 Reglerna hittar ni nedanför och dom är som vanligt enkla att följa.. Nu kör vi!

Tävlingsregler:
– Skriv ”jag är med” i en kommentar
– Följ @platins.se på instagram
– Jag presenterar vinnarna på fredag morgon
– Lycka till!

Tävlingen avslutas: 1 december 2016DSC_2865tävling

24 Kommentarer

 1. Victoria säger:

  Jag är med!????

 2. Mia Korch säger:

  Jag är med!
  (Följer som Miasdag)

 3. Simone säger:

  Jag är med! Följer er som Simoneliliana1997.

  1. Simone säger:

   Ha en fortsatt trevlig dag 🙂

   1. Platin säger:

    Sv: Tack desamma Simone! 🙂

 4. Ida Erlandsson säger:

  Jag är med!

  (Ida_erlandsson på insta)

 5. Jessica säger:

  Jag är med! (Jessicaandersson92 på instagram)

 6. Maria P säger:

  jag är med!

 7. Linda Feldt säger:

  Jag är med 🙂

 8. Amanda säger:

  Jag är med! Följer på insta med namnet: Amandalotta

 9. Linn säger:

  Jag är med 😀

  Heter engelmaark på insta 🙂

 10. Angelica säger:

  Jag är med ????????

 11. pafyrahjul säger:

  Jag är med 🙂

 12. Tilda Bengtsson säger:

  Åh jag vill jättegärna vara med och tävla!!
  Heter @whatews på instagram

 13. Gerdan säger:

  Jag är med.

 14. My Thulin säger:

  Jag är med, och jag föjer som @mythulin

 15. Annika Nilsson säger:

  WOW! Jag är med! Instagram: aneritrea

 16. Maria tulek säger:

  Jag är med

 17. Rebecka säger:

  Jag är med
  ccoconutty på insta

 18. A M säger:

  Jag är med!!
  Följer båda med mitt konto @foodiebyam
  Kram!

 19. Malin säger:

  Jag är med! Följer såklart under samma namn som mailadressen 🙂

 20. Joanna Wozniak säger:

  Jag är med

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.