Paul Mitchell Event

Posted in DEAR DIARY, EVENT

Hej bloggen!

Jag hade en fantastisk kväll tillsammans med härliga bloggare på Paul Mitchell‘s salong igår.. 🙂 Kvällen började med ett glas bubbel och en presentation av vad vi skulle få göra under kvällen.. EM Event som anordnade kvällen hade även en liten överraskning till oss, som vi skulle få reda på i slutet av kvällen.. 😉 Till en början fick vi ju bli sminkade av proffsiga makeupartister från Make Up Store som gav otroligt bra tips till mig angående mina höga kindben och stora panna haha! 😆 Sedan fick vi håret tvättat och fönat av teamet på Paul Mitchell, och vi fick även välja ut 3 stycken hårprodukter att ta med oss hem.. Jag valde ett silvershampoo, ett silverbalsam och en inpackningsspray som ska bli intressant att testa! 😛 Efter det fick jag en väl behövd massage av en utav massörerna från Carino, det var utan tvekan det bästa min kropp varit med om på länge eftersom jag har ganska mycke knutor! Därefter var det dags för överraskningen..

Överraskningen var en tävling, som även ni kan delta i för att vinna ett eget pris.. Det är lätt att delta, och tävlingen hittar ni HÄR! 🙂 För våran del fanns det två viktiga regler för att delta.. Den första regeln var att ta en för- och efterbild på håret, och den andra regeln var att göra sin frisyr själv på bara 10 minuter! 😯 Jag spenderade dom första 4 minuterna med att försöka förstå mig på locktången, eftersom jag endast lockar med plattång numera.. Och resterande 6 minuter stressade jag ihop en tofs på huvudet med fallande lockar nedanför! Jag fick ju alltså tag i en plattång efter en del svordomar och brännskador på mina fingrar, så att jag lyckades bli klar i tid haha! 😉 Resultatet blev däremot inte mitt bästa.. Men jag vann trots allt andrapris! Yey.. 😀 Min för- och efterbild hittar ni här..

Kvällen avslutades som sagt med en utsökt middag på nyöppnade Usine Ile Roi.. 🙂 Och fler foton därifrån hittar ni i inlägget nedanför!

event - paul mitchell em-eventBland annat några nya ögonskuggor från Make Up Store.. Snygga eller hur? Älskar dom bruna..event - paul mitchell em-eventPlattången som hon håller i är sladdlös.. 😛 Och jag är så sugen på att köpa den haha! Men ska nog vänta tills min nuvarande går sönder.. event - paul mitchell em-eventDaniel stod för kvällens största makeover, i form utav grönt hår.. Vad tycker ni? 😛 Jag tycker färgen blev cool.. event - paul mitchell em-eventUnderbara Anna Saletti fick sminket fixat av ett utav proffsen från Make Up Store.. 😛 event - paul mitchell em-eventUnder kvällen i Paul Mitchell salongen bjöds det på champagne och härligt tilltugg! event - paul mitchell em-eventMin nyfunna vän och även toppbloggar-kollage Johanna Sjöö var såklart också på plats.. event - paul mitchell em-event

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.