DEAR DIARYKRETA 2016

Grekisk mat

Oh my gach.. 😛 Jag är så himla kär i Grekisk mat nu haha! Innan jag kom hit så hade jag ingen aning om hur gott det faktiskt var, och det enda jag kände till var väl i princip tsatsiki hahah.. 😉 Vi har precis fått ett bord av våran gulliga servitris på uteserveringen, och nu blir det en rejäl lunch bestående av nötkött, pommes, en hel del ost, grillad tomat, oliver och tsatsiki! Jag är vrålhungrig efter allt solande och hoppade i vågorna, så vi hörs lite senare! 🙂 Nu ska jag äta..

DSC_9550

0

2 thoughts on “Grekisk mat

  1. Men ahhh vad gott det där såg ut!! Kika gärna in på min nystartade blogg där jag skriver om hur det är att leva med ett lejon, inredningstips, shopping och bakning/ recept 🙂 Kram!

    0
    1. Sv: Du skulle bara veta hur gott det smakade! 😛 Helt amazing.. Vilken fin blogg och vilka bra foton! Keep up the good work.. <3 Kram, P

      0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.