DEAR DIARYKRETA 2016

Badar i havet

Hej babes..

Vi har varit nere vid havet hela morgonen, och jag har badat som en galning haha.. 🙂 Visste ni att dom har en bar här nere också? Den ligger några meter från stranden, så det är bara att gå och hämta drinkar så fort man blir törstig! Kan det bli mycket bättre..? 😛 Jag tänkte sola en stund nu, och sedan ska vi väl byta om till mer anständiga kläder och äta lunch tror jag! Undrar vad dom serverar idag? Jag är så sugen på ost, ost och ännu mer ost hahah.. Mitt nya beroende(?)

Förresten.. Ser ni hur svullen jag är om magen idag? 😕 Jag vet inte vad som hände, men direkt efter frukost fick jag jätteont och var tvungen att lägga mig ner en stund, så det verkar som att det är något annat än ägg och bacon som får min mage att se smått gravid ut hahah! 😆 Frågan är bara vad..? Jag får nog testa att undvika choklad och croissanter imorgon, för det var ju bland annat det jag åt till frukost i morse.. Och när jag väl tänker efter är väl choklad ganska dåligt för en känslig mage, särskilt på morgonen.. Och jag får skylla mig själv för dom extrema magsmärtorna jag haft under den här resan haha! 😉 Big mistake..

Grekland 2016Grekland 2016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.