DEAR DIARY

Tant-ish Platin..

Godmorgon bloggen!

Äntligen är det fri-yey och jag har underbara (men än så länge hemliga) planer för helgen hihi.. 😉 Men innan jag tar helg tänkte jag ju stretcha efter morgonens powerwalk och sedan ska jag väl göra frukost till mig själv, eftersom jag inte har hunnit så långt ännu! Jag älskar verkligen att starta dagen med en härlig PW..

Idag ska jag faktiskt inte göra mycket mer än att svara på bloggmejl, äta middag med bae och packa en resväska.. Det är dagens planer hittills, och det känns faktiskt ganska skönt om jag ska vara helt ärlig haha! 😆 Tant Platin har talat, eller..? Jag känner mig ju verkligen som en tant ibland, eftersom jag har lagt det galna utelivet bakom mig i så ung ålder.. Eller lagt det bakom mig är nog att ta i lite väl mycket! Det som jag försöker få fram är helt enkelt att jag inte går ut och super mig full på Café Opera exakt varje helg, som många andra i min ålder.. Och det gör mig ju faktiskt till en tant-ish.. 😛 Däremot går jag gärna ut med mina vänner och festar, fast inte så ofta som förut haha.. Jag har ju en blogg att sköta 7 dagar i veckan och då går det ju inte att ligga bakis hela 2 dagar hahah!

DSC_8028

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.