DEAR DIARY

Fatburners utan koffein

Hej bloggen!

Alla har olika åsikter om fatburners, men för mig funkar dom verkligen! 🙂 Min kropp har nog aldrig mått så bra som när jag ätit fatburners regelbundet och tränat såklart.. Dock ska man givetvis vara försiktig med vilket märke man väljer att köpa osv.. Annars kan man nog må riktigt dåligt, och det har jag själv fått bevisat eftersom vissa märken har framkallat depression eller nedstämdhet hos några utav mina bloggvänner! 🙁 Själv äter jag fatburners från Black Madness eftersom dom fungerar otroligt bra för min kropp.. 😀 Jag har aldrig haft biverkningar eller känt mig deppig av dom här tabletterna, och det känns ju toppen!!

Anledningen till att jag gör det här inlägget är för att besvara ett par frågor som jag fått under en längre tid.. Nämligen hur man vet om man “tål” fatburners eller inte.. 🙂 För det finns ju personer som inte klarar av att äta fatburners av olika skäl, och oftast brukar det vara för att många tabletter innehåller energi i form av koffein! Jag själv är faktiskt känslig mot höga doser koffein, visste ni det haha? 😉 Jag mår inte alls bra av för mycket kaffe och får hjärtklappning av energidryck.. Men när det gäller fatburners har jag inga problem överhuvudtaget och det beror på att tabletterna jag äter inte innehåller koffein.. 😀 Mitt sätt att hitta rätt tabletter var att fråga en expert, så det rekommenderar jag verkligen. Ni kan förresten läsa mer om vad mina fatburners innehåller här! Lycka till..

DSC_7547 DSC_7554Inlägget är inte sponsrat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.