DEAR DIARY

Dagens outfit

Godmorgon bloggen!

Jag har sådan träningsvärk i benen efter gårdagens benpass haha.. 😆 Det är inte lätt att hålla sig snygg, snarare smärtsamt till och från! Men det går nog över så fort jag kommit ut på en powerwalk. 🙂 Men det får bli senare ikväll eftersom jag har 2 möten nu på morgonen.. Jag ska prata om samarbeten och ett nytt TV-program som kontaktade mig igår! Dock är jag skeptisk till deras programidé eftersom den går ut på att jag ska åka iväg med min pojkvän och genomgå flertal “experiment” skulle man väl kunna säga.. Jag vet ju sedan innan att många har gillat att störa sig på mitt kärleksliv, så därför känns det lite onödigt att uppmärksamma det i TV-rutan heh.. Men vem veta! Produktionsbolaget kanske lyckas övertala mig till att medverka haha.. 😉 Det återstår att se helt enkelt!

Vad tycker ni om dagens outfit? Jag älskar ju klänningar (trots att jag aldrig har det) och tyckte att den här looken blev otroligt söt på något sätt.. Och den söta lilla mini-väskan på min handväska kunde inte passa in bättre! 🙂 Jag har ju blivit helt förälskad i dom här minisarna sedan jag tävlade ut dom på bloggen..

DSC_7950DSC_7958DSC_7966

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.