DEAR DIARY

Svag i ena benet

Det fick bli metalliclacket, på naglarna alltså! 🙂 Jag hade en liten omröstning och dom flesta röstade ner det rosa.. Kanske är en ljus nyans lite för somrigt när jag tänker efter? Så det känns faktiskt bra att jag valde metallicen.. Vad skulle jag göra utan er egentligen? 😉 Ni är mina räddare i nöden alla dagar i vecka ju..

Idag står det ben på menyn, eller schemat menar jag förstås haha! 😆 Jag kör mestadels utfallsövningar eftersom det är en otroligt svår och jobbig övning för min höftskada.. Hälften av alla gånger håller jag på att tappa balansen för att jag är så svag i ena benet heh.. Så det är allt annat än lätt! Men det är väl det som träning handlar om till viss del? Att man ska utmana sig själv och övervinna fysiska svårigheter. I mitt fall kommer jag ju aldrig kunna övervinna mina fysiska svårigheter eftersom min höftskada inte kan fixas med hjälp av träning, men förhoppningsvis kan jag bli så pass stark i benet att jag åtminstone kan köra utfall utan att ramla ihop gång efter gång.. Och ja, det är så pass svag jag är för er som undrar! Om man inte får hjälp med skador i tid så blir det ju såhär tillslut. 😐

DSC_8055 DSC_8057

2 thoughts on “Svag i ena benet

    1. Sv: Haha, nej Anna! 🙂 Jag var givetvis tvungen att kika in på Kissies blogg.. Och efter att ha läst hennes inlägg om en viss läsare som tydligen härmar henne så kan jag bara säga att det inte är mig hon syftar på! Tråkigt att göra dig besviken, men jag stämmer verkligen inte in på hennes beskrivning i inlägget. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.