BEHANDLINGARDEAR DIARY

Ljusrosa eller metallic?

Hej babes!

Sorry att jag uppdaterar så sent på dagen.. Eller sent kanske jag inte ska säga, klockan är ju bara 11! 🙂 Dock brukar jag ju morgonblogga mycket tidigare, men det hann jag tyvärr inte med idag! Jag hade glömt bort att jag var bokad till en casting i morse. Så jag fick vänja mellan att blogga eller komma i tid helt enkelt, och hur det slutade kan ni ju lista ut själva! 😆 Anyhow, nu är jag hemma igen och tänkte fixa till mina klor.. Är det något som jag har börjat avsky den senaste tiden (gällande mitt utseende) så är det avskavt nagellack! Jag vet inte varför..? Men på något sätt känns det slarvigt, och jag vill inte framstå som en slarver!! 😛

Jag har dock samma problem som alltid, beslutsångest haha! 😉 Vilken färg ska jag välja?? Just nu står det mellan en ljusrosa nyans som är halvtäckande och ett metalliclack som täcker ganska bra.. Hm, vilken tror ni blir snyggast? Nu på hösten kanske jag ska köra metallic ändå..? Eller har ni några andra förslag?

DSC_7618 DSC_7640

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.