DEAR DIARY

Min söta väska..

Hej bloggen!

Jag har precis varit på en mysig spontan-fika, men tyvärr hade jag inte med mig kameran.. 🙄 *puh* När jag åkte in till stan bestämde jag mig nämligen för att ta min lilla söta handväska istället för den stora som jag vanligtvis går runt med.. Jag hade ju ändå bara planerat att shoppa så vad skulle jag fota? Självklart sprang jag på en annan bloggare på stan (och en riktig känd sådan såklart haha) som inte heller hade sin kamera med sig.. Så vi bestämde oss för att ta en simpel spontan-fika, och det kändes ärligt talat konstigt att sitta där med en annan bloggare utan att ta en enda bild på fikat.. 😆 Vanligtvis brukar ju vi bloggare fota tills kaffet har kallnat liksom! Men idag fick vi dricka varm kaffe för första gången på otroligt länge hahah! Så istället för foton på bloggfikat får ni se det söta fanskapen som fick mig att lämna min kära kamera hemma! 😛 Den här väskan är verkligen to die for, och jag älskar att den har en likadan mini-väska hihi..

Nu ska jag ta ett varmt bad hade jag tänkte.. Så vi hörs lite senare babes!

DSC_7827

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.