DEAR DIARY

Göra som horoskopet säger?

Godmorgon bloggen!

Jag har precis tagit en morgonpromenad för att rensa tankarna.. 🙂 Det kan behövas för att orka hantera det jag berättade i igår kväll! Och om det var någon som missade vad jag bloggade om så hittar ni inlägget precis här nedanför! Jag skrev det verkligen inte för att få medlidande haha.. 😆 Det jag ville få ut av att dela med mig av mitt så kallade “problem” var förståelse för mina läsares del och trygghet för min egna del.. Att jag har varit så otroligt frånvarande och inte har berättat varför är ju inte snällt mot varken er eller mig.. Men nu är ordet äntligen ute och det känns skönt! Nu kan ni kanske förlåta mig för att jag har varit så frånvarande..? 😉 Och i bästa fall kan min öppenhet även leda till att jag kan hantera den här extremt ångestfyllda och krävande situationen mycket bättre!

Anyhow, jag sitter nersjunken i soffan men en protein shake och läser mitt horoskop! 😛 Jag är “tvilling” och det står bland annat att jag borde göra ett avbrott i min vardag vilken låter perfekt just nu.. Ja varför inte egentligen? Bara lämna allting som är jobbigt i sverige och dra dit palmerna bor haha.. Perfekt timing!

DSC_7597 DSC_7604

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.