DEAR DIARY

Min hemlighet

Hej babes!

Jag behövde verkligen en lång powerwalk med en vän för att rensa tankarna.. 😛 Nu känner jag mig mycket piggare och dessutom gladare! För ni har väl inte missat att jag har varit ganska frånvarande och uppdaterat bloggen otroligt dåligt under den här veckan..? 😕 Det har ju berott på att jag just nu går igenom en process som tar väldigt mycket tid och energi.. Egentligen vill jag bara ignorera problemet och sticka utomlands ett tag hahah.. Fast det får inte problemet att försvinna för evigt, utan bara för stunden! 😐 “Problemet” jag pratar om är förresten min 10 år gamla höftskada, och “processen” är resan till ett smärtfritt liv..

Det har tagit tid för mig att våga berätta vad jag går igenom eftersom jag är otroligt rädd.. 🙁 Jag har ju gjort allt för att slippa den situationen som jag befinner mig i just nu! Men ingenting har hjälpt och nu finns det bara ett alternativ kvar.. Nämligen operation! Det enda jag kan trösta mig med nu i efterhand är att jag har gjort exakt allting jag kunnat för att försöka undvika kirurgi.. Att läkaren gjorde fel med mig som liten (när jag ramlade och skadade mig) är det ingen tvekan om eftersom det är flertal andra läkare som påpekat det genom åren. Men jag hade ju aldrig kunnat gissa att det skulle leda till att jag måste opereras och gå igenom en otroligt krävande process! 😕 Jag var 17 år första gången jag hörde att jag måste opereras, och då lovade jag mig själv att jag skulle bli stark genom träning trots att läkaren sa att det inte skulle gå.. Och trots att träningen hjälpte mig så kommer den aldrig göra mig smärtfri! Så nu måste jag inse sanningen..

Nu vet ni min hemlighet och varför jag mått så dåligt.. Och det känns faktiskt bra att berätta!

DSC_8071

3 thoughts on “Min hemlighet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.