DEAR DIARY

Stretch efter powerwalk

Hej babes!

Jag har precis varit ute på en lagom lång powerwalk.. Eller nej, nu ljög jag faktiskt lite haha! 😉 Det blev en kortare powerwalk än vanligt idag eftersom min kropp känns otroligt öm.. Så jag bestämde mig för att sakta ner tempot och gå en mindre sträcka! Ibland måste man ju lyssna på sin kropp istället för att köra stenhårt haha.. Och idag kändes det som ett sånt tillfälle! Jag har ju precis varit sjuk, så jag vill inte köra slut på mig själv ännu. 🙂 Men nog med ursäkter nu, dom gör mig inte smalare haha! 😆 Jag har precis stretchat benen ordentligt, och nu tänkte jag ta ett långt varmbad innan det är dags för middag med en vän.

Hur många av er brukar stretcha efter träning? Jag stretchar ju jämt eftersom träningsvärken blir mildare då haha.. Det är i princip den största anledningen till att jag tar mig tid att sträcka ut kroppen efteråt.. Fast det finns ju fler fördelar med att stretcha såklart! 🙂 Om ni brukar stretcha, vad är eran anledning till det?

DSC_8014DSC_8019DSC_8022

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.