VARDAG

Ny keps i mocka

Heja H&M haha.. 😛 Jag hittade en otroligt snygg keps i ett mysigt material som kĂ€nns som mocka! Att dom hade fĂ„tt in sĂ„ hĂ€r snygga kepsar i Ă„r hade jag ju ingen aning om fören ni skrev det till mig, stort tack babes.. 😀 Jag blir sĂ„ glad nĂ€r jag saknar nĂ„got i mitt liv och fĂ„r PM:s eller kommentarer med tips! Om ni bara visste hur mycket ni betyder för mig alltsĂ„.. Och hur glad jag blir av alla tips och frĂ„gor som ni skickar till mig.. 🙂 Anyhow, jag har Ă€ntligen en ny keps och det kĂ€nns fantastisk om jag ska vara helt Ă€rlig! Nu kan min killkompis Ă€ntligen fĂ„ tillbaka sin keps som jag lĂ„nade av honom Ă„r 2012.. Jag hade nĂ€mligen en dĂ„lig hĂ„rdag och skulle Ă„ka in till akuten för att min dĂ„varande pojkvĂ€n var med i en bilolycka, sĂ„ jag lĂ„nade min killkompis keps! Och sedan har han inte fĂ„tt tillbaka den sedan den natten, stackars! 😆 Han har sĂ€kert glömt bort den, sĂ„ jag kan ju ge den som en present haha! Nej, skojar.. SĂ„ elak ska jag inte vara!

ApropĂ„ kommentarer sĂ„ har jag försökt bli bĂ€ttre pĂ„ att svara pĂ„ era kommentarer och mejl, och jag hoppas att ni lagt mĂ€rke till det.. Numera svarar jag pĂ„ alla kommentarer, sĂ„ om du skrivit en kommentar fĂ„r du gĂ€rna klicka in och kolla i kommentarsfĂ€ltet ett par timmar senare för att se om jag har hunnit svara pĂ„ det som just du har skrivit.. 🙂

DSC_8443

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.