VARDAG

Nu är det dags för fredagsmys

Hej babes..

Jag har precis myst ner mig i soffan efter en god middag.. 🙂 Vi åt en typisk helg-favorit bestående av ugnsbakade potatisklyftor, en varsin köttbit och en lite för stark tsatsiki heh.. Vitlök är ju otroligt gott i mat, men inget jag rekommenderar om man ska gå ut senare hahah! 😉 Så ikväll tänkte vi stanna hemma och ha fredagsmys med godis och ett otroligt gott te som faktiskt också smakar godis! Jag blev ju precis frisk och vill inte riskera att utsätta min kropp för massor av alkohol eller kyla hehe.. 😐 Så ikväll ska vi som sagt bara stanna hemma och mysa i höstmörkret med någon film! Klassiskt fredagsmys.. Har ni filmtips??

Hoppas att ni får en lika bra fredag som mig, eller kanske till och med bättre.. 🙂 Imorgon tänkte jag gå upp tidigt och gå en powerwalk! Jag har ju verkligen saknat att röra på mig dom senaste dagarna, när jag har legat hemma sjuk och ätit otroligt stora mängder glass haha.. Så det ska bli riktigt skönt att träna igen!

DSC_7528DSC_7521

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.