DEAR DIARY

Morgon-selfie

Godmorgon bloggen!

Jag känner mig fortfarande förkyld och ganska “sliten” av allt vilade haha! 😉 Men jag mår faktiskt bättre idag, och det känns otroligt skönt.. Om bara ett par timmar tänkte jag ta en dusch och fräscha till mig lite.. Jag är nämligen bokad i sista-minuten på ett snabbt TV-jobb under några timmar idag, så jag tänkte fixa till mig så att jag åtminstone ser respektabel ut haha! 😆 Just nu kan mitt hår jämföras med ett trassligt skatbo och dessutom är min näsa röd efter att jag snutit mig tusentals gånger! Och så kan jag ju verkligen inte gå iväg.. Så nu ska jag försöka göra något åt min eländiga sjuk-look helt enkelt! 😎 Önska mig lycka till..

Oh my gach haha.. När jag lägger upp oredigerade mobilbilder så vet alla som känner mig att någonting är fel! Jag avskyr ju att blogga med mobilbilder egentligen.. Men just idag mår jag bara konstigt på grund av förkylningen och den här “grejen” som jag håller på att gå igenom nu.. 😐 Jag lovar att berätta mer när jag är redo! Kanske på söndag.

DSCN8187

2 thoughts on “Morgon-selfie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.