VARDAG

Smoothies håller mig frisk

I samarbete med Bio-Life

Hej bloggen!

Många läsare undrar vad jag gör för att hålla mig frisk under hösten, och mitt svar är att jag dricker smoothie haha! 😉 Jag försöker helt enkelt få i mig ämnen som min kropp behöver för att hålla sig i balans.. Övergången från sommar till höst har alltid påverkat mig negativt och det har nog (till viss del) berott på att jag har ätit “fel” och struntat i kosttillskott! Min kropp behöver två saker för att stå emot höstsjukdomarna! Det första är kosttillskott och det andra är värme..

Smoothies håller mig frisk! 🙂 Hela förra året drack jag minst 1 smoothie per dag och det resulterade i att jag kände mig mycket piggare och dessutom slapp bli sjuk under hela vinterhalvåret! För att blanda den bästa smoothien behöver man såklart banan som är den perfekta grunden, energirika nyttoämnen som stärker immunförsvaret och allra sist sojamjölk för att göra det hela till en smoothie.. Självklart kan man välja en annan “vätska” att späda ut smoothien med men jag rekommenderar verkligen sojamjölk eftersom det ger en bra smak! Vilka nyttoämnen jag använder brukar ju variera eftersom jag gillar att pröva nytt, just nu håller jag faktiskt på att pröva Bio Life’s Multi Greens som innehåller bland annat torkad gräsjuice, spirulina och massor av vitaminer och mineraler! Och vet ni vad? Ni ska få en exklusiv rabattkod hos Apotea som ger 20% rabatt på just det här varumärket.. Härligt va? Jag hoppas ni får nytta av rabatten! 😀

MITT FAVORITRECEPT PÅ SMOOTHIES:
– 1 stor banan (eller 2 små haha)
– 2 dl färska eller frysta hallon

– 1 skopa multi greens från Bio Life
– Sojamjölk i valfri mängd.. Jag brukar ha i 2-3 dl

Det bästa med nyttiga smoothies är att det går så fort.. 😀 Jag brukar faktiskt mixa en smoothie och ta med mig den i en take-away mugg eller en sportflaska om jag har bråttom! På så sätt hinner jag dit jag ska i god tid och jag får dessutom i mig näringsrika ämnen på en och samma gång.. Det är så himla praktiskt!

Rabattkoden BIO2016 ger 20% rabatt fram till den 15 oktober, och den gäller alltså för Bio Life’s produkter på Apotea! 🙂 Klicka HÄR för att komma till alla produkterna..

DSC_8547 DSC_8568

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.