VARDAG

Kanelbullens dag

Yey, kanelbullens dag haha! 😛 Jag har precis myst ner mig i soffan efter en god middag, och nu tĂ€nkte jag njuta av kanelbullar och glass.. Med andra ord blir det en cheat day för min del och det Ă€r jag verkligen vĂ€rd efter den hĂ€r dagen haha! 😉 Att det ska vara sĂ„ krĂ€vande att prata i telefon och driva Ă€renden Ă€r ju galet hehe.. SĂ„ ikvĂ€ll ska jag vila extra mycket och njuta av att bara vara ledig! Har ni Ă€tit nĂ„gra kanelbullar idag förresten? 😀 Det Ă€r ju nĂ€stan ett mĂ„ste haha..

Godnatt babes.. 🙂 Jag tĂ€nkte logga ut frĂ„n bĂ„de datorn och mobilen nu, eftersom bĂ„da tvĂ„ ska uppdateras! Den nya uppdateringen för mobilen heter ju IOS 10 och den Ă€r jag riktigt nyfiken pĂ„ att pröva.. Den innehĂ„ller ju massvis med nytt och jag hoppas verkligen att det Ă€r förbĂ€ttringar! Annars lĂ€r min kĂ€rlek för apples produkter vara över haha..

DSC_9199 DSC_9236

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.