DEAR DIARY

Nytto-smoothie

Godmorgon bloggen!

Jag har precis gjort i ordning frukost bestĂ„ende av en nytto-smoothie toppad med banan och superseeds.. 🙂 Och alldeles strax tĂ€nkte jag ta en dusch sĂ„ att jag piggnar till ordentligt.. Idag har jag ett fullbokat schema! Först ska jag springa ett par Ă€renden pĂ„ stan, sedan ska jag hĂ€mta ut fler journaler och dĂ€refter Ă€r jag bokad pĂ„ ett TV-jobb som kommer ta ungefĂ€r 2-3 timmar tror jag.. SĂ„ jag Ă€r med andra ord upptagen nĂ€stan hela dagen!! Fast det kĂ€nns faktiskt ganska skönt, eftersom det fĂ„r mig att tĂ€nka pĂ„ annat.. Men anyhow, jag ska som sagt Ă€ta frukost nu och brygga en kopp kaffe (eftersom jag inte klarar en enda dag utan koffein)!

Recept pÄ min nytto-smoothie:
– 1 stor banan
– 1 msk Alkaline Green (lĂ€nk)
– 3 dl sojamjölk, alternativt havremjölk
– Mald ingefĂ€ra (dosera efter smak)

FörlĂ„t för min oklara helg och plötsliga bloggpaus.. 🙁 Det blev bara för mycket pĂ„ en och samma gĂ„ng, sĂ„ jag visste inte vad jag skulle göra för att mĂ„ bĂ€ttre.. Men att ta en bloggpaus var uppenbarligen inte det bĂ€sta sĂ€ttet, eftersom jag bara fick mer Ă„ngest av det! So now I’m back haha.. 🙂 Och jag hoppas att jag lĂ€r mig hantera det hĂ€r otroligt jobbiga som pĂ„gĂ„r i mitt liv just nu.. Än Ă€r jag inte redo att prata om det med er i bloggen! Jag hoppas att ni har förstĂ„else för det och inte blir besvikna eller sura.. Love yaah!

DSC_9000 DSC_9016

2 thoughts on “Nytto-smoothie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.