DEAR DIARY

6.027 steg senare..

Hej bloggen!

Jag har gått 6.027 steg sedan vi pratade senast, och trots att det inte är mitt “mål” känner jag mig ändå ganska imponerad haha! 😉 Jag har nämligen bara varit på möten hela dagen och knappt rört mig alls, men trots det har jag fått ihop över 6.000 steg! 😀 Bra jobbat av lilla mig.. Dock är mitt mål att gå 10.000 steg om dagen haha.. Så jag är långt ifrån nöjd! Det får nog bli en powerwalk på 4.000 steg innan jag lägger mig ikväll.. Annars kan jag inte sova med gott samvete! 😆

Just nu sitter jag nedsjunken i soffan och knappar på mobilen.. 🙂 Eftersom jag har varit upptagen exakt hela dagen och inte ens hunnit blogga ordentligt så har jag inte heller hunnit kolla bloggmejl, instagram, snapchat osv.. I vanliga fall brukar jag i alla fall hinna skriva ett par inlägg och kika igenom dagens mejl, men inte idag! 😕 Det har varit så mycket med allt annat, som att hämta ut journaler och gå igenom viktiga papper! Som ni kanske har märkt är det någonting som tagit otroligt mycket av min tid och energi den senaste veckan.. Och det ledde till och med till en bloggpaus i helgen! 🙁 Men nu börjar det faktiskt lugna ner sig och sluta ta så mycket av min tid, vilket är otroligt skönt! Dock är ju min energi fortfarande ganska låg, men förhoppningsvis släpper det också snart..

DSC_9142 DSC_9100

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.