DEAR DIARY

Morgontrött

Godmorgon från en morgontrött toppbloggare haha.. 😉

Mitt magont börjar äntligen gå över och idag har jag bara migrän.. Jag sitter just nu nerbäddad under två stora täcken i soffan och äter frukost bestående av frögröt och kaffe! Det regnar och är kallt ute, så jag ska nog försöka hålla mig inomhus idag! Dock är det inte så mycket bättre inne eftersom jag fortfarande inte listat ut vad det är för fel på värmen haha! 😆 Han som bodde här innan byggde nämligen in elementen så att man inte kan komma åt dom ordentligt.. 😕

Idag blir den en sån där “planera-inför-kommande-händelser” dag! Och det brukar ju ta ganska mycket av min tid, särskilt när jag inte mår helt bra.. Men förhoppningsvis försvinner min migrän och yrsel efter en treo eller kanske två..? 🙂 Hur som helst, jag ska börja med att äta upp min frukost och sedan får jag se hur dagen blir helt enkelt.

DSC_8320

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.