VARDAG

Vad skulle jag göra utan er?

Hej bloggen!

Det blev ingen powerwalk! Jag har precis varit iväg på affären och handlat glass.. 🙂 Tyvärr var B&J slut (som varje höst när alla är deprimerade haha) så jag fick nöja med min andra favoritglass! Nämligen en krämig glass från Triumf med smak utav päron och mjölkchoklad.. Jag har fortfarande ont i min magen och är ganska snurrig i huvudet, så jag tror det blir bäst om jag kryper ner under en filt med en skål glass och kollar på film haha! 😉 Tack för alla härliga tips som ni skrev till mig på facebook och instagram förresten!  😛 Jag frågade ju om ni hade några tips för att dämpa mensvärken, och det hade ni verkligen! Tusen tack för att ni alltid skriver så fina PM, kommer med bra tips när jag behöver det och ger mig inspiration.. Vad skulle jag göra utan er? Ni betyder så mycket babes..

Ikväll börjar förresten den nya säsong av svenska hollywoodfruar kom jag precis på! Ska ni kolla på den? Jag bara måste se vad programmet har att bjuda på i år när det kommer in två nya fruar.. Kommer Gunilla och Åsa bråka mer än vanligt i år tror ni..?  🙄 Jag har fått en känsla av det nämligen.. Det återstår att se vad som händer ikväll!DSC_8433DSC_8420

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.