DEAR DIARY

Skor och guldbiljetter

I samarbete med Nelly.com

Hej bloggen!

Jag har ju tjatat om höstmodet i evigheter hahah! 😉 Men nĂ„got som jag inte har bloggat sĂ„ mycket om alls Ă€r faktiskt skor.. Och jag skulle nĂ€stan vilja sĂ€ga att skorna Ă€r den absolut viktigaste accessoaren oavsett vad, sĂ€rskilt under hösten! 🙂 För vad Ă€r egentligen en outfit utan ett par snygga skor..? 😯 Ingenting alls!

NĂ€r det kommer till skor finns det mycket att vĂ€lja pĂ„ i Ă„r! Det Ă€r inte som förr, det Ă€r inte bara UGGS som gĂ€ller under vinterhalvĂ„ret haha! Numera finns det ett otroligt stort utbud med massor utav skor som alla Ă€r stora trender i höst! Den snygga “over knee” skon hĂ„ller sig kvar Ă€ven i Ă„r och finns i massor av olika modeller.. Sedan Ă€r det ju populĂ€rt med bĂ„de sneakers och klackar i alla tĂ€nkbara former och fĂ€rger! Jag hittade till och med klackar som var i sammet nĂ€r jag kikade runt pĂ„ hemsidan, och dom var otroligt fina! 😎 Det finns skor för alla.. Oavsett om du gillar thigh highs, nitar, metallic, ankelboots i lack, lurex, mocka eller sneakers sĂ„ Ă€r du inne i höst.. Och just nu har nelly.com en grym kampanj med massor av hĂ€rliga skomodeller som ni borde kolla in! Men det Ă€r inte allt, det blir mycket bĂ€ttre Ă€n sĂ„!! Om du bestĂ€ller hem skor kanske du fĂ„r en guldbiljett i din skolĂ„da, och det betyder att du fĂ„r ett nytt par helt gratis! 😀 YEEY!

Kampanjen hittar ni HÄR! 😎 Och jag hĂ„ller verkligen tummarna för att just du fĂ„r en guldbiljett i skolĂ„dan..

nelly.comDom hĂ€r skorna tyckte jag var otroligt fina.. Jag önskar jag hade allihopa haha! 😉nelly.comEn kvinna kan vĂ€l aldrig fĂ„ för mĂ„nga skor..? nelly.comNi har vĂ€l hört uttrycket “sporty chic” haha? 🙂 Det Ă€r det perfekta ordet för hur jag kĂ€nner mig i sneakers.. nelly.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.