VARDAG

Skor och guldbiljetter

I samarbete med Nelly.com

Hej bloggen!

Jag har ju tjatat om höstmodet i evigheter hahah! 😉 Men något som jag inte har bloggat så mycket om alls är faktiskt skor.. Och jag skulle nästan vilja säga att skorna är den absolut viktigaste accessoaren oavsett vad, särskilt under hösten! 🙂 För vad är egentligen en outfit utan ett par snygga skor..? 😯 Ingenting alls!

När det kommer till skor finns det mycket att välja på i år! Det är inte som förr, det är inte bara UGGS som gäller under vinterhalvåret haha! Numera finns det ett otroligt stort utbud med massor utav skor som alla är stora trender i höst! Den snygga “over knee” skon håller sig kvar även i år och finns i massor av olika modeller.. Sedan är det ju populärt med både sneakers och klackar i alla tänkbara former och färger! Jag hittade till och med klackar som var i sammet när jag kikade runt på hemsidan, och dom var otroligt fina! 😎 Det finns skor för alla.. Oavsett om du gillar thigh highs, nitar, metallic, ankelboots i lack, lurex, mocka eller sneakers så är du inne i höst.. Och just nu har nelly.com en grym kampanj med massor av härliga skomodeller som ni borde kolla in! Men det är inte allt, det blir mycket bättre än så!! Om du beställer hem skor kanske du får en guldbiljett i din skolåda, och det betyder att du får ett nytt par helt gratis! 😀 YEEY!

Kampanjen hittar ni HÄR! 😎 Och jag håller verkligen tummarna för att just du får en guldbiljett i skolådan..

nelly.comDom här skorna tyckte jag var otroligt fina.. Jag önskar jag hade allihopa haha! 😉nelly.comEn kvinna kan väl aldrig få för många skor..? nelly.comNi har väl hört uttrycket “sporty chic” haha? 🙂 Det är det perfekta ordet för hur jag känner mig i sneakers.. nelly.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.