DEAR DIARY

Migrän och mensvärk

Hej babes!

Jag har haft en lite rörig dag med ett tidigt TV-jobb och en hel del ärenden.. Sa jag förresten att jag skulle iväg till studion när jag bloggade i morse? Ärligt talat tror jag att jag glömde det.. Anyhow, nu ligger jag faktiskt helt utslagen på soffan hahah! 😉 Jag vill egentligen ut på en powerwalk för att dämpa mensvärken, men jag måste stanna hemma ett par timmar till.. Mellan 14:00 och 16:00 ska jag nämligen få en hemleverans, så jag måste ju vara hemma tills den kommit! 🙂

Ikväll hade jag egentligen tänkt träffa några vänner.. Men jag var tvungen att ställa in! Jag har världens mensvärk och börjar dessutom få migrän som gör det hela tusen gånger värre.. 🙁 Om det är migränen eller mensvärken som gör mig vinglig och yr vet jag ju inte.. Men det är oerhört obehagligt! Hur kommer det sig egentligen att jag fått så ont helt plötsligt?! Under hela tonåren klagade jag nästan aldrig på mensvärk (förutom när jag ville slippa läxorna haha..) men när jag passerade 21 år hände det nått! Numera har jag extrem mensvärk som dessutom gör mig yr.. Det känns som att jag ska svimma när som helst! 😯 Men trots att jag mår dåligt ska jag ju försöka ta mig ut på en PW eller kortare promenad för att förhoppningsvis dämpa smärtan! Det brukar kroppen alltid må bättre av..

Jag har precis tagit en migräntablett som förhoppningsvis får mig att må bättre snart! Vi hörs lite senare babes..

DSC_8283Jag testar ett nytt nikon-objektiv på kameran idag.. 😕 Visst blev det lite väl kornig kvalitet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.