VARDAG

Powerwalk & stretch

Hej babes!

Jag har precis tagit en ganska lĂ„ng powerwalk och stretchat ut benen ordentligt.. 🙂 HĂ€romdagen pratade jag om stretching i bloggen, och dĂ„ berĂ€ttade jag ju att en lĂ€kare sa till mig att jag inte fick stretcha pĂ„ grund av min överrörlighet i kroppen.. Jag berĂ€ttade ju Ă€ven att jag struntade i “förbudet” och det gjorde jag nog rĂ€tt i haha! 😉 Det var nĂ„gra utav er som faktiskt gav mig lovord om stretching, oavsett hur vig man Ă€r.. Och ni anar inte hur skönt det kĂ€nns att höra frĂ„n andra personer i samma situation! För trots att jag struntade i lĂ€karens argument fanns det alltid dĂ€r som en oro.. TĂ€nk om jag faktiskt skulle mĂ„ super-duper dĂ„ligt som gammal bara för att jag stretchade..? 😕 Det visste jag ju inte! Men efter att ha lĂ€st det ni skrev till mig kĂ€nner jag mig otroligt lugn.. Det var bland annat en tjej som berĂ€ttade att hon ocksĂ„ var överrörlig och körde yoga för att mĂ„ som bĂ€st! SĂ„ nu funderar jag faktiskt pĂ„ att testa yoga.. FrĂ„gan Ă€r bara vart?

Nu ska jag krypa ner under en filt i soffan.. Det har jag verkligen förtjĂ€nat efter en otroligt lĂ„ng dag i en iskall studio hahah! Dessutom var jag tvungen att springa 2 Ă€renden som tog ganska lĂ„ng tid pĂ„ vĂ€gen hem, sĂ„ det kĂ€ndes som en evighet innan jag fick komma ut pĂ„ min efterlĂ€ngtade powerwalk! SjĂ€lvklart hörs vi imorgon igen.. 🙂 Love yaah!

platin carlson workoutKĂ€nsliga lĂ€sare varnas haha! 😉 Det ser ju Ă€rligt talat ut som att foten har gĂ„tt av och lĂ€mnats kvar att dö pĂ„ marken.. 😆 Kan knappt hĂ„lla mig för skratt nĂ€r jag ser den hĂ€r extremt knasiga bilden.. Ska det verkligen se ut sĂ„dĂ€r nĂ€r man stretchar hahah! Eller Ă€r det min överrörlighet som gör att foten ser bruten ut..?platin carlson workout

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.