DEAR DIARY

New week

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och håller på att frysa ihjäl här hemma! 😯 Så fort jag gick upp ur sängen var det så pass kallt att jag var tvungen att gå ut i hallen för att hämta en halsduk.. Och nu sitter jag här framför datorn iklädd koftor, sockor m.m! 😆 Det ser nog ganska kul ut när jag väl tänker efter, men det är definitivt inte kul alls! Jag måste verkligen komma fram till vad det är för fel här hemma! Kanske är det elementen eller så drar det från fönstren.. Hur som, det blir näst intill iskallt varje morgon senaste veckan och jag är trött på det! 🙁 Jag är trött på att se ut som en “michelingubbe” hahah.. Det blir inga bra bloggfoton då! 😉

Här kommer veckans schema.. 🙂 Och som jag sa i ett tidigare inlägg har jag ett väldigt lugnt veckoslut, men det brukar alltid förändras i mitten på veckan när sista-minuten inbjudningar trillar in åt alla håll och kanter hahah! Fast trots det fundera jag på att ha en hemmahelg för att hinna varva ner och ha lite höstmys? Vi får se hur det blir hehe..

schema39

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.