DEAR DIARY

Frögröten smakade..

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och just nu äter jag frukost.. 🙂 Som jag sa igår skulle jag återkomma med en recension om frögröten! Och jag tycker faktiskt att den var förvånansvärt god för att vara en gröt.. Dock innehöll den lite väl mycket nötter som gjorde smaken alldeles för nötig i varannan tugga! Men det är ju bra om man är ett nöt-freak hahah.. 😉 Fast bara för att den är nötig betyder det ju inte att den är äcklig och måste kastas! Istället tänkte jag nog testa att blanda i bär, för att neutralisera smaken och göra gröten lite sötare.. Vad tror ni om den idén? Jag tror att det kommer bli otroligt gott.. 😀 Har ni testat frögröt förresten??

Om en stund kommer min BFF hit för att umgås lite och ta det lugnt! 😀 Ärligt talat vet jag ju inte vad vi ska hitta på idag..? Hon ringde mig ganska sent igår och frågade vad jag hade för planer idag, och när jag svarade att jag skulle vara hemma och blogga samt svara på en hel del bloggmejl så sa hon att hon skulle komma över! Kul ju.. Jag kommer knappt ihåg när vi spenderade kvalitetstid tillsammans senast! Och jag kan ju bara säga att jag behöver mer lugn kompistid med min underbara BFF haha.. 😉 Senast vi sågs fastande vi i en hiss och jag fick panik heh.. Så det känns skönt att förhoppningsvis bara stanna hemma idag och fixa naglarna eller spela gamla “mario kart” som förr i tiden! Det är ändå bara kallt ute just nu, så jag känner bara för att vara inne under min söndag.. 🙂

frögröt risentafrögröt risentafrögröt risenta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.