DEAR DIARY

Egentligen får jag inte stretcha

Hej bloggen!

Jag har precis tagit en powerwalk och stretchat ut ordentligt.. 🙂 Egentligen får jag ju inte stretcha enligt läkare, eftersom min kropp är otroligt överrörlig eller något sånt! Han sa att jag kunde få problem som gammal om jag övade upp min rörlighet mer..? Men ärligt talat mår jag dåligt om jag undviker att sträcka ut kroppen efter träning, så jag får väl skylla mig själv om jag får massa åkommor som gamling.. Hur skadligt kan det egentligen vara att ha kvar rörligheten när man blir äldre? 😕 Jag ser faktiskt inte logiken i läkarens påståendet! Det skulle ju innebära att alla som stretchar mycket (till exempel personer som kör yoga) mår dåligt i kroppen när dom blir äldre! Gör dom verkligen det? Jag har aldrig hört några varningsord gällande yoga.. Eller har jag missat något..? 😯 Vad tror ni?

Alldeles strax tänkte jag laga middag och därefter ska jag planera inför kommande vecka och skicka några bloggmejl.. 🙂 Jag är ju bokad till ett par tv-jobb i början av veckan, men sedan tror jag att schemat är ganska lugnt! Men ni vet ju hur det brukar bli heh.. Jag får nästan alltid sista-minuten inbjudningar till både det ena och det andra hahah!

 

platin carlson workout

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.