DEAR DIARY

Nya produkter att testa

SPONSRAT INLÄGGHej bloggen!

Jag har fått chansen att visa upp härliga produkter från Testagram under 3 månader framöver! 🙂 Och därefter kommer ni att få en överraskning i samarbete med boxen.. Roligt ellerhur? Jag är så otroligt ivrig över att berätta överrasknings-hemlisen att det sticker i fingrarna haha! 😉 Men tyvärr vill jag inte avslöja vad det är riktigt än! Så jag tänkte istället fokusera på att berätta lite om dom här produkterna.. Testagrams affärsidé går ju ut på att prenumeranterna ska få hem en box med udda produkter som man kanske aldrig tänkt på att köpa själv! Den här boxen föll mig i smaken (precis som förra boxen som ni hittar här) och jag ser extra mycket fram emot att pröva frögröten!! 😀 Jag äter ju gröt nästan varje morgon, och jag börjar tyvärr tröttna på den vanliga gamla havregryns-smaken numera.. 😕 Så om frögröten är god kanske den blir min nya favorit-frukost framöver! Återstår att se.. Anyhow, boxen innehöll följande produkter:

Kex gjorda på surdeg som var otroligt goda och passar jättebra med antingen jordnötssmöret (som jag också fick) eller smör och en mild ost! 🙂

Jordnötssmör i en söt liten “to-go” påse! Ett stort plus med jordnötssmöret är att det är ekologiskt och smakade lika gott som vanligt jordnötssmör.

Frögröten.. Jag ska pröva den här gröten imorgon tänkte jag! Och då kan jag ju berätta om den är god eller inte! 🙂 Risenta brukar dock ha goda produkter.

Sura kryptoner haha.. 😉 Dessa var mina favoriter när jag var liten.. Numera äter jag dom inte så ofta eftersom mitt tandkött är känsligt, men dom är så goda!

Islatte kan bara inte gå fel hahah! 😆 Dock har jag inte prövat Löfbergs islattar förut, så jag återkommer med en recension så fort jag smakat på den.

Kebabmixen från Santa Maria låter minst sagt intressant! Jag visste inte ens att det fanns smakförstärkare för kebab, så den ser jag fram emot att pröva! 🙂

Weleda har jag använda mig av ända sedan jag var liten.. Min mamma är nämligen ett Weleda-freak haha! 😉 Så deras body lotion rekommenderar jag!

Sist men inte minst, smör-check från växtbaserade Flora! Den enda vetskapen jag har om den produkten är deras söta reklam haha.. Har ni prövat Flora?

Det var allt i Testagram‘s box för den här gången! 😀 Jag hoppas att ni lärde er mer om åtminstone några utav produkterna och kanske till och med vågar testa dom framöver! Just nu sitter jag faktiskt och äter surdegskex med jordnötssmör haha! Så mumsigt.. Det var en kombo som verkligen överraskade mig positivt!

DSC_7393 DSC_7403 DSC_7423 DSC_7424

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.