VARDAG

Min “garderobs-situation”

Åh.. Jag börjar bli så otroligt trött på min “garderobs-sutuation” här hemma! 🙁 Till en början funkade det bra att bara ha två klädstänger och en byrå inne i walk in closeten.. Men i och med att jag ständigt köper nya plagg, väskor och skor så börjar det bli för trångt! Jag skäms faktiskt lite över att visa upp hur det ser ut inne i klädkammaren hehe.. Men ni ska i alla fall få en smygtitt för att kunna förstå min frustration haha! 😉 I nuläget ligger det kartonger, kassan och resväskor över hela golvet och dessutom ett och annat plagg som ramlat ner från galgen.. Det är inte bara trångt att få upp alla plagg på en och samma stång, det är även slöseri med plats om ni frågar mig.. Jag skulle helst av allt vilja ha en sån där garderob som man alltid ser på film haha! Förstår ni vad jag menar? Ett bra exempel på en sådan garderobslösning hittar ni här.. 🙂 Och det är utan tvekan alla fashionistors dröm haha.. Tänk att vakna upp till en organiserad walk in closet varje dag och slippa leta i timmar efter det där otroligt snygga plagget som antagligen ramlat ner på golvet bakom en resväska eller liknande..

Om ni har några bra tips på hur man håller ordning i walk in closeten så får ni gärna dela med er av dom i kommentarsfältet.. 😀

DSC_7356 DSC_7354 DSC_7370

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.