DEAR DIARY

“Klara-av-hösten” listan

Hej bloggen!

Jag har varit husvakt norr om stan hela dagen.. Och nu är jag hemma igen! 🙂 Jag passade även på att fikade med min mamma och det var så himla mysigt att träffa henne efter alldeles för lång tid isär! Vi kom faktiskt fram till att det var 4-5 veckor sedan vi sågs..?! 😯 Inte undra på att jag har saknat henne så mycket den senaste tiden haha! 😉 Vi har haft en fantastiskt härlig dag tillsammans och jag hann även träffa min syster som kom över en liten stund! Så himla mysigt..

DSC_7172Klockan är faktiskt bara 16:41 men solen börjar redan gå ner..? Jag trodde att det var sent på kvällen när jag var på väg hem, men tydligen börjar det ju bara bli höst på riktigt hahah! 😉 *blink* Jag är ju inte så förtjust i mörker eftersom jag är extremt mörkrädd.. Men jag ska nog försöka göra det bästa jag kan av den här eländiga årstiden ändå.. Höstmörkret är här för att stanna! Så nu tänkte jag äta en tidig middag och sedan blir det en oerhört lång spakväll! 😀 Jag har ju några knep som jag alltid använder mig av under vinterhalvåret, och jag kan skriva dom här nedanför om ni är intresserade! 🙂 Det bästa på min “klara-av-hösten”- lista är nog doftljusen som ger en extrem härlig myskänsla hemma! Och jag älskar att gosa ner mig i soffan under en fluffig filt, med en stor kopp te i handen..

“KLARA-AV-HÖSTEN” LISTAN:

Unna dig varma och långa bad minst 2 gånger i veckan

Tänd massor med doftljus så fort det börjar bli mörkt utomhus

Ha något att se fram emot! Till exempel en utlandsresa eller road trip..

Shoppa nya klädesplagg till dig själv! Det är du faktiskt värd i höst

Ät vitaminer och kosttillskott för att hålla dig frisk och pigg

DSC_7229Psst.. Du är väl med och tävlar om mini-väskorna? Klicka här för att komma till tävlingen..

One thought on ““Klara-av-hösten” listan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.