VARDAG

Vilken tid på dygnet brukar ni träna?

Hej bloggen!

Jag har precis tagit en dusch och tänkte alldeles strax äta lite lunch.. 🙂 Om ett par timmar ska jag iväg på ett möte tillsammans med ett företag och efter mötet tänkte jag köra ett svettigt pass på gymmet.. Alltså jag älskar att avsluta dagen med svettiga gympass numera hahah! 😉 Förut var jag en “morgon-gymmare” eftersom jag blev pigg av att träna! Och jag kan fortfarande hålla med om att en powerwalk verkligen får igång kroppen på morgonen.. Men jag har inte tiden till att springa iväg till gymmet på morgonen, om jag inte går upp super-duper tidigt förstås.. Och det orkar jag inte alltid.. Så jag har ju börjat med kvällspass och kommit fram till att det är så himla skönt att träna innan jag myser ner mig i soffan under en gosig filt! 😀 Vilken tid på dygnet brukar ni träna förresten?

Anyhow.. Jag ska som sagt äta lunch nu, innan tiden springer iväg som vanligt haha! 😆 Jag har nog legat i soffan lite för länge.. Det börjar kännas i ryggen att jag inte valde den bästa arbetsställningen för att svara på bloggmejl hehe.. När jag vaknade i morse var det nämligen oerhört kallt i lägenheten, så jag bestämde mig för att jobba från soffan!

platin carlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.