MAKEUP / HUDVÅRD,  VARDAG

Varje blondin behöver en brunett i sitt liv..

Hej babes!

Jag var ju på Stockholms Stylisterna med underbara Steff för ett par dagar sedan.. 🙂 Vi fick låna en hörna på salongen för att spela in videos, så himla snällt av dom.. Dock hamnade jag i världens bilköer och kom hem jättesent den kvällen, så jag glömde ju helt bort att blogga om min dag! Men bättre sent än aldrig, eller vad brukar man säga? 😆 Anyhow.. Jag mötte som sagt upp Steff på förmiddagen och filmningen gick jättebra.. 😀 Dessutom gick jag ju därifrån med en otroligt snygg look som ni kommer få se mer av i framtiden! Visst blev det fint?? Varje blondin behöver ju en brunett (som är proffs på hår och smink) i sitt liv.. 😉

Spana in före- och efterfotona här nedanför.. 🙂 Jag kan inte förstå hur man kan få till en så otroligt läcker frisyr! Och jag har dessutom märkt att mitt numera korta hår är mycket lättare att få snyggt! Att jag inte ens tänkte på att klippa mig tidigare?! Jag är så himla nöjd.. Vad tycker ni om den här grymma looken?

stefani Lundell och Platin Carlson hår före hår efterOh my gach.. Den här frisyren är goals!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.