MAKEUP / HUDVÅRD,  VARDAG

Testar nytt hudvårdsmärke

Godmorgon babes!

Har jag berättat att jag har börjat med ett nytt hudvårdsmärke? 🙂 Det har jag i alla fall, och jag är otroligt nöjd eftersom min hud känns så himla fräsch och len numera.. Ni som har följt min blogg i mer än ett halvår vet nog att jag får världens sämsta “vinterhy” hehe.. Och självklart är jag livrädd för att få samma gamla vanliga problem i år! 🙁 Ärligt talat blir min hy helt förstörd av kyla! Ni kanske känner igen det..? 😕 Jag har alltid blivit otroligt torr och fått en väldigt känslig (och lite rödaktig) hy under vinterhalvåret.. Men i år hoppas jag ju på en förändring med hjälp av dom här produkterna från Skincode som jag har prövat i ungefär en vecka nu! Hittills har jag använt natt- och dagkrämen, ögonkrämen och masken! Jag känner bara WOW med stora bokstäver haha!

Min absoluta favorit hittills är deras eye contour cream som verkligen ger en kylande effekt och dessutom får sminket att sitta extra bra! Jag brukar ju alltid få problem med att sminket lägger sig i små mini-rynkor precis under ögat.. Men med ögonkrämen har dom faktiskt reducerats kraftigt! 😀 Winter here I come!

skincode hudvård produkter skincode hudvård produkterInlägget är inte köpt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.