DEAR DIARY

Öppet förhållande är otrohet

Hej babes!

Jag pratade med en kompis om “öppet förhållande” häromdagen.. Hon har nämligen en flirt med en kille som kom med det förslaget när dom skulle gå från dejting-stadiet till en relation! Och ärligt talat blev jag arg när jag hörde hur han såg på kärlek.. 😯 Som säkert dom flesta vet går ett öppet förhållande ut på att man är ett par som kommit överens om att ha sex med andra, utanför relationen! Jag menar, skaffa inte flickvän/pojkvän om du ändå tänker leva singelliv? 😕

Öppet förhållande är samma sak som otrohet i mina ögon.. 🙁 Inget vackert med andra ord! Och den hopplösa romantikern i mig blir ärligt talat lite sårad av att ens tänka på sådana saker haha.. Jag har ju aldrig levt ett galet singelliv eftersom jag faktiskt inte gillar att ligga runt! Och med det menar jag givetvis inget illa mot alla singelkillar och singeltjejer som vill ha en ny partner varje vecka.. Utan jag vill bara få fram att jag är en hopplös romantiker som tror på kärleken och tar illa upp när någon försöker få det bästa av två världar! Jag tror inte på att man kan leva i ett förhållande samtidigt som man lever singelliv.. 😕 Det går inte ihop i mitt huvud, trots att flera kända författare tydligen lyckats leva så hela livet.. Är det verkligen kärlek när ens partner inte räcker till i sovrummet??

Har ni helt andra uppfattningar om öppna förhållanden så får ni gärna dela med er.. Jag vill verkligen inte döma andras relationer till att misslyckas.. Det är ju bara svårt för en romantiker att förstå varför vissa väljer att leva såhär? Är det inte jobbigt att känna att ens partner vill ha något mer? Att man inte räcker till?

ppet frhllande

One thought on “Öppet förhållande är otrohet

  1. Mycket rätt sagt Platin, jag är äldre och gammalmodig men du som en ung och vacker kvinna vet vad du vill ha i en relation.
    Romantiken, respect och kärlek är viktigt för många.
    Jag tror personligen att att leva i en öppet förhållande håller inte till slut.
    Kram????????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.