DEAR DIARY

Orsaken till “ful-dagar” är..?

Hej babes!

Jag har precis facetimat med min BFF och alldeles strax ska jag hämta ut paket och handla lite.. 🙂 Det här med att bo själv och inte ha körkort har ju definitivt sina nackdelar ibland hahhah! 😆 Jag måste åka buss till affären och köpa lagom mycket mat för att orka bära hem allt.. Och som att det inte vore nog måste jag hämta upp ett tungt paket på vägen hem hahah! Det är minst sagt ganska slitigt att vara toppbloggare.. Som tur är väger fördelarna tyngre än nackdelarna! 😉 Och när jag tänker efter skadar det inte med lite extra vardagsträning! 🙂 Efter handlingen tänkte jag äta mellanmål, vila en stund och skriva inlägg.. Det är ju trots allt min första hemma-dag på jag vet inte hur länge.. Så jag tänkte ta det extra lugnt medans jag bloggar, svarar på olika mejl och planerar inför hösten..

Idag har jag förresten en sån där jobbig “ful-dag” som nog dom flesta tjejer (och säkert killar också) drabbas av med jämna mellanrum.. Och det är kort förklarat när man känner sig otroligt ful och framförallt tråkig i utseende, trots att man antagligen ser lika fabulous ut som vanligt! 😆 Varför har man ens “ful-dagar” från första början tror ni? Många skyller ju på mensen haha! Men det är väl en billig ursäkt? Det tycker jag i alla fall.. Vad tror ni är orsaken? 🙂 Min teori är att “ful-dagar” uppstår när man inte tar hand om sig själv ordentligt! Jag brukar känna mig fulare om jag har ofräsch hy eller inte har rakat kroppen på länge..

DSC_6958

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.