VARDAG

Och det är mina planer..

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat, bryggt en kopp kaffe och kollat på mina favorit-youtubers.. 🙂 Hela morgonen har jag frusit jättemycket, så jag sitter i soffan under två stora täcken i hopp om att bli varm igen! Jag börjar nästan tro att det är något fel på värmen här hemma..? Eller att jag börjar bli sjuk kanske? 😯 Vem vet vad det är för fel egentligen.. 😕 Jag hoppas bara att det går över snart, för just nu vill jag inte röra mig en enda centimeter utanför täcket! Det är så himla kallt ju..

Idag har jag som tur är inga möten att passa, vilket är otroligt skönt med tanke på att jag fryser så mycket.. 🙂 Däremot ska jag svara på massor av bloggmejl som jag inte har hunnit med, förbereda ett par inlägg och städa lite här hemma.. Det blir en lugn dag med andra ord, och det kan jag verkligen behöva! Jag har nämligen känt mig ganska stressad och uppe i varv (på ett dåligt sätt) dom senaste 2 veckorna.. 🙁 Så jag behöver ju utan tvekan lite lugn och ro för omväxlings skull! Jag tror att det är riktigt viktigt att ta hand om sig själv när hösten kommer, och ärligt talat har jag gjort allt förutom just det haha! 😆 Jag har slarvat med maten, sovit på tok för lite och haft ett alldeles för fullplanerat schema.. Och trots att jag älskar mitt jobb har det nog blivit lite väl mycket för mig på senaste! Jag behöver varva ner, ha en hel dag hemma och bara njuta av att känna mig lite ledig.. Så idag ska jag med andra ord bara slappa, och kanske ta en vända till gymmet om jag slutar frysa någon gång haha! 😉 Jag har knappt haft tid till att gymma en timme varje dag så det vill jag hinna idag! Och det är mina planer..

Vi hörs lite senare babes.. Love yaah!

DSC_6886

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.