DEAR DIARY

Oväntade problem..

Hej bloggen!

Dagens youtube-inspelning tog mycket längre tid än planerat eftersom det uppstod oväntade problem, så jag kom hem för bara några timmar sedan och är minst sagt helt slut i både huvudet och kroppen haha.. 😉 Som tur är blev morgondagens youtube-inspelning med en annan toppbloggare precis uppskjuten, så jag kommer med andra ord ha mer tid över till att blogga som vanligt! Jag känner mig verkligen som en usel bloggare när jag bara uppdaterar 2 gånger på en dag.. Men samtidigt har jag ju bestämt mig för att ge youtube ett seriöst försök! Jag antar att det är så det blir när man börjar med något helt nytt..? Jag kan inte allt inom youtube än och det tar därför mycket längre tid för mig att hitta rätt vinklar osv.. 😆 Hoppas att ni har tålamod med mig!!! Jag vill så gärna köra igång min youtube-kanal på riktigt, och det kräver ju faktiskt en hel del tid.. Fast som sagt är jag tillbaka på bloggen som vanligt imorgon eftersom inspelning blev framflyttad ända till fredag! 🙂 Jag längtar verkligen till imorgon, eller snarare till att blogga som vanligt igen! Ni skulle bara veta vad ni betyder för mig..

Nu tänkte jag mysa ner mig i soffan med en tallrik middag och kolla på en tjejfilm.. 😉 Ska jag se “sex and the city” kanske? Det var faktiskt längesen som jag kollade på dom filmerna så det känns som att det är dags nu.. Ärligt talat var det längesen jag såg en hel film hemma överhuvudtaget.. Jag hinner oftast inte med det i mitt fullplanerade liv!

DSC_6873Aw.. Jag älskar att se mig själv i lockigt hår! Det här fotot togs tidigare idag och mitt hår är verkligen goals..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.