DEAR DIARY

New week..

Godmorgon bloggen!

Jag hade verkligen ingen kraft alls igĂ„r.. 🙁 Livet kom emellan och jag behövde helt enkelt en bloggpaus för att lösa saker i mitt privatliv! Det Ă€r inte alltid lĂ€tt att vara toppbloggare.. Att stĂ€ndigt vara aktiv och bli kritiserad (eller snarare missförstĂ„dd) Ă€r faktiskt no piece of cake! MissförstĂ„ mig rĂ€tt, jag Ă€lskar verkligen mitt jobb och skulle aldrig byta ut det mot nĂ„gonting i vĂ€rlden! Men ibland behöver jag en paus för att rensa tankarna ordentligt.. 🙂 Jag hoppas att ni förstĂ„r?

Idag kĂ€nner jag mig betydligt gladare och piggare, trots mardrömmar!! 😉 Jag drömde att jag hade en galen bloggstalker efter mig som stod utanför mitt hus och vĂ€ntade pĂ„ mig med en kamera haha.. Han var inte alls snĂ€ll eftersom han försökte döda alla i min nĂ€rhet för att fĂ„ mig för sig sjĂ€lv.. Han skruvade bland annat loss bromsarna pĂ„ mina vĂ€nners bilar sĂ„ att dom skulle köra ihjĂ€l sig.. Ganska obehagligt faktiskt! 😯 Ni skulle bara veta hur livrĂ€dd jag var nĂ€r jag vĂ€l vaknade upp helt kallsvettig haha! 😆 Nu har jag precis tagit en dusch och tagit en kopp kaffe, och snart ska jag ivĂ€g till Stockholms Stylisterna för att spela in ett youtube-klipp tillsammans med en annan toppbloggare.. Jag ser verkligen fram emot det eftersom jag tror att vi kommer ha riktigt roligt tillsammans idag!

Vi hörs nÀr jag kommer hem frÄn inspelningen.. Love yaah!

schema38

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.